Over ons

Bij De Voedingstuin word je op persoonlijke wijze begeleid en krijg je antwoord op al je vragen omtrent voeding. Wij vinden het zeer belangrijk dat jij je tijdens onze consulten op je gemak voelt. Professionaliteit én een ongedwongen sfeer staan dan ook voorop!

Mijn naam is Michelle Arendsen. Ik vind voeding, koken en gezondheid zeer interessant en heb voor gekozen om diëtist te worden zodat ik hier elke dag mee bezig kan zijn.  In 2013 startte ik  De Voedingstuin.

Ieder mens is anders, geen lijf werkt hetzelfde. Daarom zoeken we tijdens onze consulten samen uit wat het beste bij jou past.Wil jij afvallen of heb je bijvoorbeeld een te hoog cholesterol? Dan zoek ik samen met jou naar een gezond voedingspatroon waar jij je vooral prettig bij voelt. Af en toe iets extra lekkers eten? Tuurlijk! Ik geloof dat je zo de veranderingen in jouw eet- en leefstijl het best kunt volhouden en op deze manier het beste resultaat te boeken is 

Naast dat ik een grote passie heb om mensen te begeleiden die willen afvallen, ben ik gespecialiseerd in diabetes en heb onder meer specialisaties gevolgd in voeding en de schildklier en het GOK voedingspatroon (koolhydraatbeperkt voedingspatroon). 

DSC06960

Mijn naam is Nanou Min. Dankzij mijn Franse oma kreeg ik het bourgondische leven met de paplepel ingegoten. Om wel gezond te blijven volgde ik verschillende diëten. Uit het niets begonnen mijn darmen te protesteren. Ik ging mij steeds meer in voeding verdiepen en volgde met succes de studie Voeding en Diëtetiek. In de jaren daarna bleef voeding mij interesseren en deed ik ervaring op bij diëtistenpraktijk Salu.

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van darmproblematiek en help ik mensen graag bij uiteenlopende voedingsproblemen. Het huidige voedingsaanbod maakt het ons ontzettend lastig om goed voor onszelf te zorgen. Net als je denkt dat je voor de juiste producten kiest, hoor je ontkrachtende tegengeluiden. In deze oceaan van beweringen help ik je graag bij het vinden van het onderbouwde antwoord op jouw voedingsvraag.

Als diëtist zie ik mijzelf als een vertrouwenspersoon die jou kan helpen bij grote of kleine voeding gerelateerde issues. Ik ben er om te sparren over onzekerheden of om jou een zetje in de goede richting te geven.

Ieder mens is anders waardoor jij andere adviezen kunt gebruiken dan de buurvrouw. Het is zo ontzettend mooi om anderen te kunnen helpen met mijn passie voor voeding. Na de gerichte aanpassingen in de voeding zie ik mensen steeds meer opbloeien. Ik help ook jou graag met je persoonlijke voedingsvragen!

Mijn Naam Is Lianne van Noort. 
Van jongs af aan ben ik eigenlijk al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Het liefst wilde ik dan ook werken in het ziekenhuis of medicijnen gaan studeren, tot dat de opleiding Voeding en Diëtetiek op mijn pad kwam.

Medicijnen studeren is het dan wel niet geworden, maar ik ben van mening dat voeding in sommige gevallen zeker als medicijn kan dienen!
Ik ben ontzettend blij dat ik dagelijks met mijn passie voeding bezig kan zijn. Ik haal er voldoening uit om mensen te kunnen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Tijdens de consulten vind ik het belangrijk om samen te kijken naar wat er allemaal wél mogelijk is en opzoek te gaan naar een passende leef- en eetstijl!

Foto Lianne

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP